Ugrás a tartalomra

Villa Palić

VILLA ANCORA – PALIĆ

Palić se smatra biserom Vojvodine zbog geografskog položaja i jezera Palić, koje je bilo od početka 20. veka poznato letovalište. Zelengorska ulica, kako i naziv ulice kaže, je ekološki zaštićena zona Palića sa borovinom starom oko 150 godina i sa bujnom zelenom površinom, koja je idealna za stare osobe, zbog svežine vazduha i prelepe okoline. 

Plac na kojem je izrgrađen objekat je uređen sa mnogo pažnje i sa lepo obrađenom baštom sa puno cveća, i kao takva 2013. godine je dobila priznanje najlepše bašte na Paliću. U dvorištu se nalaze borovina stara preko 150 godina i platan star 150 godina, koji pružaju veliku hladovinu u vrelim letnjim danima. U dvorištu ima malo jezero sa ribicama, fontana, klupe, ljuljaška. 

Objekat je namenski sagrađen i adaptiran po visokim standardima, sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga i olakšavanja života korisnicima, kako bi se osećali sigurno, komforno i zbrinjeno. Čitav objekat je klimatizovan, a grejanje i hlađenje je regulisano jednim od najekologičnijih rešenja – sa toplotnom pumpom.

Dom ima 27 smeštajnih jedinica, od toga 2 jednokrevetne i 25 dvokrevetnih soba. Ukupan smeštajni kapacitet objekta je 52 mesta. Sve sobe su urađene veoma udobno i opremljene sa modernim praktičnim nameštajem, kablovskom televizijom, internetom, fiksnim telefonom, signalnim uređajima sa poziv u hitnim situacijama i protivpožarnim senzorima. Svaka soba ima zasebno kupatilo sa tuš kabinom. 

Svim korisnicima je na raspolaganju za korišćenje wellness centar koji je u okviru objekta. U njemu se nalazi prostor za fizioterapiju, masažu, sprave za rekreaciju (sobna bicikla, skije i traka za trčanje) i đakuzi bazen. 

U sklopu objekta nalazi se i frizerski salon. Prostor je opremljen hauba pultom i stubom za pranje kose, za stvaranje doživljaja boravka u pravom frizerskom salonu.